10 Eylül 2009 Perşembe

Aradığın Kişi Nasıl Olmalı?

Sorular HAYALBEMOL'de. Test için tıklayınız.

TEST SONUÇLARI

Aşağıdaki tanımlar, seçtiğiniz şıkların oranıyla dengelenmiştir.

A’lar çoğunluktaysa - Görüntüye değil duygulara önem veriyorsun. Birlikte olduğunuz zamanlarda, sana özel olduğunu tattırmalı. Daima elinin omzunda olduğunu hissetmelisin. Yaklaşımlarında ruhunu okşayıcı, gerekirse şairane konuşmalı. İlgi odağı sen olmalısın.

B’ler çoğunluktaysa - Aradığın kişide dış görünüşe değil, kişilik yapısına dikkat ediyorsun. Sabit bir yapı sana göre uygun değil. Sürpriz dolu ve keşfedilecek kadar gizemli olacak. Birlikte vakit geçirdiğiniz kadar, kendi özel hayatlarınıza da zaman ayıracaksınız ve bu onun için sorun olmayacak.

C’ler çoğunluktaysa - Birlikte olduğunuz zamanlarda sana güven verecek ve her konuda güçlü olacak birini arıyorsun. Sözleri baskın ve yönlendiren bir yapıya sahip, gerekirse ağırlığını koyacak kadar cesaretli davranmalıdır. Gelişigüzel hareketler sana göre değil. Seninle birlikte program yapacak ve bu çizgiden genel anlamda sapmayacak.

D’ler çoğunluktaysa - Aşk, sizin için bir çeşit eğlence anlamına geliyor. Birlikte vakit geçirdiğiniz zamanlarda mutlu olmalısınız. Fazla ciddiyet sizi sıkıyor. Aşk kelimelerinin yoğunluğu, aşırı duygusallık ve dramatik tavırlar sizin için hiç uygun değil.

Hazırlayan: Emre Türker
Picture: flickr